Vardagar 7-19 Helg 9-17

Svanenmärkt för en hållbar värld

Vår anläggning Wash&Drive är Svanenmärkt och det miljövänligaste alternativet i Sverige. Tvättanläggningen har ett biologiskt reningsverk som renar utsläppen och återvinner 90% av allt vatten, ca 500 liter per bil. Vi använder bara Svanenmärkta kemikalier för miljöns bästa.

Återvunnet vatten

Vi är stolta att kunna återvinna hela 90% av det vatten som används i tvättgatan och använder endast Svanenmärkta kemikalier. Färskvatten används endast på de viktigaste momenten som förspolningen, underspolningen och sista sköljsteget. Tre gånger om året har vi slamtömning och byter ut vattnet efter behov. Årliga miljöinspektioner görs med vattenprover för att säkerställa att vi har balanserade nivåer. Detta gör oss till det naturliga valet för ditt företag ska kunna möta sin miljöpolicy.

Sveriges tuffaste miljömärkning

Varför är det viktigt att tänka på hur vi tvättar bilen? Vattenbrist är ett allvarligt problem och svenska vattenverk är kraftigt överbelastade. Vår verksamhet bygger till stor del på att minska vattenanvändningen och begränsa utsläppen av metaller från våra smutsiga bilar. När du tvättar i vår Svanenmärkta biltvätt minskar du utsläppen av skadliga ämnen med 90%.

Läs mer om Svanen

100% förnybar el och egna solceller på taket

Vår anläggning har egna solceller på taket och elen vi använder kommer endast från förnybar energi.

Om Wash&Drive

Läs mer

Företag

Att hålla företagets bilpark väl underhållen ger inte bara ett professionellt intryck, det är också ett effektivt sätt att skydda fordonen från väder och smuts. Vi erbjuder lösningar för regelbunden bilvård som passar alla storlekar av bilparker.

Läs mer

Snabb och skonsam biltvätt

Tvätten är utrustad med mjuka textillameller och skonsamma tvättmedel som gör bilen ren och fin utan att skada lacken. Samma skonsamma uppsättning som används av Volvofabriken i Göteborg.

Biltvätt

Bilvård och Ditec-behandlingar

Vårt bilvårdcenter erbjuder både städning och skyddande behandlingar för dig som vill hålla din bil i bästa skick. Välj mellan Ditec-behandlingar så som lackskydd, interiörbehandling, fälgbehandling eller glasbehandling.

Bilvård