Vardagar 7-19 Helg 9-17

Svanenmärkt biltvätt – tryggt, snabbt & skonsamt

Du kan känna dig trygg när du tvättar bilen på Wash&Drive. Vår biltvätt är Svanenmärkt som är en av världens tuffaste miljömärkningar. Vi har alltid personal på plats för att hjälpa dig i tvättgatan. Alla bilar förspolas manuellt med avfettning och högtryckstvätt vid behov, för att ta bort smuts från till exempel insekter. Noggrant för ett perfekt tvättresultat. Använd Wash&Drive appen för snabbare betalning, teckna abonnemang och erbjudanden.

Wash&Drive appen

Teckna tvättabonnemang

Alltid ren bil till en låg månadskostnad. Abonnemanget tecknar du direkt och enkelt i Wash&Drive appen. Du kan byta tvättprogram när du vill.

Läs mer

Våra tvättprogram

Välj mellan Silver- och Guldtvätt. I alla våra program ingår manuell förspolning, avfettning, underspolning, schamponering, borsttvätt, avspolning och torkning.

Läs mer

Torkdukar och dammsugare

Du har fri tillgång till dammsugare och torkdukar efter biltvätten.

Ren bil på nolltid

Wash&Drives biltvätt är snabb, en tvätt tar ca 5 minuter och varje minut tas en ny bil in i biltvätten. Under en timma klarar vi av 60 bilar och varje år tvättar vi hela 60 000 bilar i vår Svanenmärkta biltvätt. Hos oss kan du tvätta de flesta personbilar, skåpbilar och mindre bussar. Maxhöjden är cirka 220 cm.

Vår miljöprofil

Vi är måna om att vara hållbara och prioriterar återvinning av vatten och endast användning av Svanenmärkta produkter. Hela 90% av det vatten som används i vår tvättanläggning återvinns. Vi använder endast färskvatten under förspolning, underspolning och sista sköljsteget. Anläggningen drivs av 100% förnybar el och egna solceller på taket.

Återvunnet vatten

Tvättanläggningen har ett biologiskt reningsverk som renar utsläppen och återvinner 90% av allt vatten, ca 500 liter per bil. Wash&Drive-anläggningen är Svanenmärkt och det miljövänligaste alternativet i Sverige.

Hållbarhet

Ladda ner appen

Du köper enkelt din tvätt eller tecknar ett abonnemang i Wash&Drive appen. Genom appen får du också tillgång till exklusiva erbjudanden.

Appen

Våra Ditec-behandlingar

Vi erbjuder bilvård och skyddande behandlingar för dig som vill hålla din bil i bästa skick. Välj mellan Ditec-behandlingar så som lackskydd, interiörbehandling, fälgbehandling eller glasbehandling.

Mer om vår bilvård

Ren företagsbil med abonnemang

En ren företagsbil är ett företags ansikte utåt och att tvätta bilen ofta är ett av det bästa skyddet bilen kan få. Vårt företagsabonnemang är det smidigaste sättet att tvätta bilen på oavsett storleken på din bilpark. Vi tillämpar ingen bindningstid och månadskostnaden faktureras.

Läs mer

Vanliga frågor om biltvätt

Om du inte hittar det du söker har vi samlat de vanligaste frågorna gällande biltvätt, bilvård, företag och appen på sidan ”frågor & svar”. Kontakta oss gärna om du inte hittar svaret på din fråga.