Vardagar 7-19 Helg 9-17

Wash&Drive appen

I Wash&Drive appen har du full kontroll över dina tvättar och ditt abonnemang. Appen gör det ännu enklare att tvätta bilen då bommen öppnas automatiskt för dig som använder Wash&Drive appen. I stället för att köpa biltvätt i betalautomaten går det att göra direkt i appen.

Ladda ner appen på Google Play eller App Store

Google Play

Ladda ner

App Store

Ladda ner

Förenkla biltvätten

I Wash&Drive appen tecknar du smidigt tvättabonnemang hos oss, välj menyval ”Abonnemang”. Där kan du välja det tvättprogram som passar dig och din bil bäst och justera det när du vill. Om du vill avsluta ditt abonnemang går det också att göra direkt i appen. Appen ger dig dessutom tillgång till exklusiva erbjudanden som du inte vill missa.

Det går även att boka bilvård direkt i Wash&Drive appen, tryck på menyval ”Bilvård”. Välj mellan våra olika behandlingar och sedan det datum och tid som passar dig.

Snabb och skonsam biltvätt

Tvätten är utrustad med mjuka textillameller och skonsamma tvättmedel som gör bilen ren och fin utan att skada lacken. Samma skonsamma uppsättning som används av Volvofabriken i Göteborg.

Biltvätt

Tvättabonnemang

Alltid ren bil till en låg månadskostnad. Abonnemanget tecknar du direkt och enkelt i Wash&Drive appen, och kan byta tvättprogram när du vill.

Läs mer

Tvättprogram

Välj mellan Silver- och Guldtvätt. I alla våra program ingår manuell förspolning, avfettning, underspolning, schamponering, borsttvätt, avspolning och torkning.

Läs mer

Vanliga frågor om appen

Om du inte hittar det du söker har vi samlat de vanligaste frågorna gällande biltvätt, bilvård, företag och appen på sidan ”frågor & svar”. Kontakta oss gärna om du inte hittar svaret på din fråga.