Vardagar 7-19 Helg 9-17

Frågor & svar – företag

Här får du svar på de vanligaste frågorna om våra företagserbjudanden. Om du inte hittar svaret på din fråga får du gärna ta kontakt med oss.

Kontakta oss

Vilka är fördelarna med företagsabonnemang?

En ren företagsbil är ett företags ansikte utåt och att tvätta bilen ofta är ett av det bästa skyddet bilen kan få. Vårt abonnemang gör det enkelt att ta hand om både ditt varumärke och bilens andrahandsvärde. Ta reda på mer.

Hur fungerar företagsabonnemanget?

Alla abonnemang läggs upp med registreringsnummer och väl ute på anläggningen ges tillträde till registrerade bilar. Full besökslogg och endast koppla direkt till företagsbilen.

Hur tecknar jag företagsabonnemang?

Kontakta oss via formuläret för offertförfrågan på sidan företag. Vi återkommer så snart vi kan!

Ren företagsbil med abonnemang

En ren företagsbil är ett företags ansikte utåt och att tvätta bilen ofta är ett av det bästa skyddet bilen kan få. Vårt företagsabonnemang är det smidigaste sättet att tvätta bilen på oavsett storleken på din bilpark. Vi tillämpar ingen bindningstid och månadskostnaden faktureras.

Företag

Vanliga frågor om biltvätt

Om du inte hittar det du söker har vi samlat de vanligaste frågorna gällande biltvätt, bilvård, företag och appen på sidan ”frågor & svar”. Kontakta oss gärna om du inte hittar svaret på din fråga.