Vardagar 7-19 Helg 9-17

Alltid ren bil med tvättabonnemang

Med ett tvättabonnemang hos Wash&Drive har du alltid en ren bil till en låg månadskostnad. Abonnemanget tecknar du direkt och enkelt i Wash&Drive appen, i huvudmenyn finner du menyvalet ”abonnemang”. Du kan byta tvättprogram kopplat till ditt abonnemang när du vill direkt i appen. Dina besök loggas i menynval ”kvitton/besök”, där går det enkelt att se hur många tvättar som har använts under månaden.

Silver

Alltid ren bil till en låg månadskostnad

från 299:-/mån

3 Silvertvättar 299:-/mån
5 Silvertvättar 399:-/mån

  • Nummerplåtsavläsning
  • Fri tillgång till dammsugare/torkduk
Läs mer om Silver

Guld

För dig som vill ha det bästa

från 399:-/mån

3 st Guldtvättar 399:-/mån
5 st Guldtvättar 499:-/mån

  • Nummerplåtsavläsning
  • Fri tillgång till dammsugare/torkdukar
  • Skyddande glansvax
Läs mer om Guld

Teckna abonnemang i appen

från 299:-/mån

Wash&Drive appen

Family-abonnemang, lägg till extrabil

Nu kan du utöka ditt befintliga abonnemang och lägga till fler bilar med vårt Family-abonnemang. För endast 200 kr per månad per bil får du 2 tvättar inkluderade. Du tecknar smidigt ditt Family-abonnemang direkt i Wash&Drive appen. Ge dina bilar samma förmånliga tvättmöjligheter och håll dem rena och glänsande med vårt praktiska Family-abonnemang.

Tvättprogram

Välj mellan Silver- och Guldtvätt. I alla våra program ingår manuell förspolning, avfettning, underspolning, schamponering, borsttvätt, avspolning och torkning.

Läs mer

Hållbarhet

Tvättanläggningen har ett biologiskt reningsverk som renar utsläppen och återvinner 90% av allt vatten, ca 500 liter per bil. Wash&Drive-anläggningen är Svanenmärkt och det mest hållbara alternativet i Sverige.

Läs mer

Ren företagsbil

Att hålla företagets bilpark väl underhållen ger inte bara ett professionellt intryck, det är också ett effektivt sätt att skydda fordonen från väder och smuts. Vi erbjuder lösningar för regelbunden bilvård som passar alla storlekar av bilparker.

Teckna företag

Vanliga frågor om biltvätt

Om du inte hittar det du söker har vi samlat de vanligaste frågorna gällande biltvätt, bilvård, företag och appen på sidan ”frågor & svar”. Kontakta oss gärna om du inte hittar svaret på din fråga.