Vardagar 7-19 Helg 9-17

Bilvård och Ditec-behandlingar förlänger nybilskänslan

Vårt bilvårdcenter erbjuder städning och skyddande behandlingar, som polering, vaxning och lackförsegling för att hålla din bil i toppskick. Ett lackskydd från Ditec har marknadens längsta och mest omfattande systemgaranti, upp till 9 år.

Boka bilvård

Ditec lackskydd håller längre

från 3995:-

Se våra lackskyddsbehandlingar

Håll lättare rent dina fälgar

från 995:-

Boka fälgbehandling

Ditec-behandling

Vi är specialister på bilvård och skydd. Vårt arbete och våra produkter garanterar att bilen rengörs på djupet och får ett effektivt skydd. Förutom lackskyddsbehandlingar erbjuder vi glas- och fälgbehandlingar som håller bilen snygg, ökar hållbarhet och prestandan. Våra interiörbehandlingar ger långvarigt skydd mot smuts och vatten för en fräsch och välbevarad interiör.

Ditec lackskydd

Här hittar du Ditec’s välkända lackskyddsbehandlingar, bland annat Ditec® Original och Ditec® Ceramic Plus. Läs mer om vilket lackskydd som passar din bil.

Lackskydd

Ditec interiörbehandling

Vi erbjuder grundliga och professionella interiörvårdsbehandlingar för din bil. Oavsett om det gäller textil eller skinn, så får vi din bil att kännas som ny med någon av Ditec’s interiörvårdsbehandlingar.

Interiörbehandling

Ditec fälgbehandling

En fälgbehandling skyddar mot smuts och föroreningar, bromsdamm och vägsalt. Fälgarna får en vacker och blank yta, och är lättare att tvätta.

Fälgbehandling

Ditec glasbehandling

Vår glasbehandling ger bättre sikt och enklare renhållning, vilket bidrar till ökad säkerhet vid mörkerkörning. Glaset blir vattenavvisande, och insekter, trafikfilm, smuts och is får sämre fäste.

Glasbehandling

Rekond

Ge din bil nytt liv med vår rekonditionering. Denna behandling inkluderar avfettning av kaross, motortvätt och vaxning. Rekonditionering är en grundlig rengöring och uppfräschning av din bil, både in- och utvändigt. Behandlingen återställer bilens glans och fräschhet. Om hela bilen inte behöver rekonditionering, kan du välja mellan invändig städning eller in- och utvändig handtvätt.

Ta kontakt

Invändig städ

En ren interiör ger en trevlig och bekväm miljö för både förare och passagerare, särskilt vid långa resor och daglig pendling. Regelbunden invändig rengöring minskar risken för allergener och bevarar bilens värde. Vi tar hand om dammsugning av kupén, mattvätt och avtorkning av paneler och trösklar. Dessutom ger vi dina fönster en noggrann putsning för en klar vy. Dina fönster får en noggrann putsning för en klar vy.

Ta kontakt

In- och utvändig biltvätt

Ge din bil en grundlig rengöring för att återställa glansen och bevara dess skick. Vi tar hand om både exteriören och interiören. Vår handtvätt och kallavfettning tar effektivt bort asfaltsfläckar, flygrost och salt, samtidigt som en grundlig invändig städning gör att din bil känns som ny. Genom att tvätta bilen regelbundet skyddar du lacken från att slitas ner av smuts och skräp, vilket kan leda till rost och andra skador på karossen. Dessutom förbättrar du säkerheten genom bättre sikt och minskad risk för olyckor.

Ta kontakt

Vanliga frågor om bilvård

Om du inte hittar det du söker har vi samlat de vanligaste frågorna gällande biltvätt, bilvård, företag och appen på sidan ”frågor & svar”. Kontakta oss gärna om du inte hittar svaret på din fråga.