Öppettider - Mån-fre: 07.00-19.00 - LÖR-SÖN: 09.00-17.00.

 

 

Ladda ner Wash & Drive appen!

Nu finns det ett ännu enklare sätt att tvätta bilen miljövänligt.

Ladda ner på Google Play Ladda ner på App Store

 

 

Bilvård

Vårt bilvårdcenter erbjuder både städning och skyddande behandlingar (som polering, vaxning och lackförsegling) för dig som vill hålla din bil i bästa skick. 

Lackskyddsbehandling

Förbättra och skydda.

Skydda din bil och se till att den behåller sin finish i absolut toppskick så länge som möjligt. Ett keramiskt lackskydd är nyckeln till att undvika att lacken åldras i förtid och se till att bilen behåller sin fantastiska glans. Behandlingen ger en vattenavvisande yta och ett hårt lager som skyddar mot vårt tuffa svenska klimat och som står emot yttre påverkan och föroreningar som fågelspillning, insektsstänk och salt samt minimerar oxidation och UV-skador.

Skydd som håller i år. Inte bara i månader.

Vår lackskyddsbehandling består av en två-komponentsbehandling som ger både exceptionell glans samt fantastisk hårdhet vilket bidrar till ett hållbart och långvarigt skydd. Det första lagret består av en ”tjock” beläggning polymerer med hög koncentration SiO2, vars molekyler binder samman med lacken och skapar en ultra-tät yta med exceptionellt rep- och rostskydd. Tjockleken på de tredimensionella molekylerna ger ett stort glansdjup och finish som är svårt att uppnå med andra produkter. Ett hydrofobiskt ytskikt appliceras sedan för att ge ytan en vattenavvisande effekt som gör att vattendropparna glider av lacken i rörelse och smuts får svårt att fästa och angripa ytan.

Fördelar med vårt lackskydd

  • Exceptionellt glansdjup

  • Extrem hårdhet (9H)

  • Vatten- och smutsavvisande

  • UV-skydd

  • Professionell två-stegs applicering

Vår lackbehandlingsprocess

Köpt ny bil eller önskar du att förbättra och skydda lacken på en bil du redan kör? Vänta inte med att boka en tid. I behandlingen ingår tvätt, invändig städ och lackrengöring. Vi går även över bilen med en glanshöjande polering och genomför en lättare lackkorrigering. Behovet för lackkorrigering varierar från bil till bil och sker i konsultation med vår personal, men generellt läggs mer tid på detta för en bil som är över en månad gammal.

Kontakta oss

Boka tid för Wash&Drive Paint Protection.

Besök oss

Kundvägen 16, 302 41 Halmstad 

Kampanj!

Just nu bjuder vi på glasbehandling värd 895 kr när du bokar din lackskyddsbehandling.