Vardagar 7-19 Helg 9-17

Ditec interiörbehandling

Upptäck våra noggrant utförda och professionella interiörvårdsbehandlingar för din bil. Oavsett om det är textil eller skinn kommer vi få din bil att kännas som ny igen med våra skräddarsydda behandlingar. Vi rekommenderar att interiörbehandling görs en gång om året. Om du föredrar att göra jobbet själv finns alla produkter som behövs att köpa hos oss.

Ditec® Skinnbehandling

från 995:-

Ökad motståndskraft med Ditec skinnbehandling.

Skinn är ett vackert och tåligt material, men behöver omvårdnad för att behålla sina goda egenskaper. Utan regelbundet underhåll torkar skinnet långsamt ut, börjar spricka och kan få tråkiga fettfläckar. Unna din skinnklädsel en årlig behandling, så håller den sig fin länge. Interiörbehandlingarna ger interiören en smuts- och vattenavvisande yta med god hållbarhet.

Hur går det till?

Vi börjar alltid med att rengöra skinnet med specialanpassat rengöringsmedel. När skinnet senare är torrt blir det påfört nytt skydd som fuktar och impregnerar ytan. Det har nu ökad motståndskraft mot UV-strålar, uttorkning och fläckar. Hur ofta skinn och läder behöver bli behandlat, beror på hur mycket bilen används, men vi rekommenderar normalt en behandling om året. Om du önskar att göra jobbet själv så säljer vi produkterna du behöver.

 • Mindre underhåll
 • Enklare att hålla rent och ökat motstånd mot fläckar
 • Hindra för tidigt åldrande
 • Skyddat tyg/skinn
 • Längre livstid för klädseln
Boka skinnbehandling

Ditec® Textilbehandling

från 995:-

Bevara en fräsch interiör med skyddande Ditec textilbehandling.

Gråt inte över spilld mjölk! Vår textilbehandling fungerar som en osynlig överdragsklädsel som ger sätena i din bil ett effektivt extra skydd mot vätskor. När någon råkar spilla något i bilen torkar du enkelt upp med en fuktig trasa.

Hur går det till?

Impregneringen mättar fibrerna i textilierna, så att de inte längre kan suga åt sig vätska. Fläckar kommer därför ha svårare att uppstå. Om du spiller kan du lätt torka bort med en fuktig trasa. Ytan som ska impregneras måste vara helt ren innan man behandlar. Smutsiga ytor måste därför rengöras genom kemtvätt mot en tillkommande kostnad. Vi rekommenderar att denna behandling blir gjord när bilen är helt ny, då man inte har behov av klädseltvätt.

 • Mindre underhåll
 • Enklare att hålla rent och ökat motstånd mot fläckar
 • Hindra för tidigt åldrande
 • Enklare renhållning
 • Skyddar tyget
 • Längre livstid för klädseln
Boka textilbehandling

Mer inom bilvård

Ditec lackskydd

Här hittar du Ditec’s välkända lackskyddsbehandlingar, bland annat Ditec Original och Ditec Ceramic Plus. Läs mer om vilket lackskydd som passar din bil.

Lackskydd

Ditec fälgbehandling

En fälgbehandling skyddar mot smuts och föroreningar, bromsdamm och vägsalt. Fälgarna får en vacker och blank yta, och är lättare att tvätta.

Fälgbehandling

Ditec glasbehandling

Vår glasbehandling ger bättre sikt och enklare renhållning, vilket bidrar till ökad säkerhet vid mörkerkörning. Glaset blir vattenavvisande, och insekter, trafikfilm, smuts och is får sämre fäste.

Glasbehandling

Vanliga frågor om bilvård

Om du inte hittar det du söker har vi samlat de vanligaste frågorna gällande biltvätt, bilvård, företag och appen på sidan ”frågor & svar”. Kontakta oss gärna om du inte hittar svaret på din fråga.