Vardagar 7-19 Helg 9-17

Utforska våra tvättprogram

Du köper enkelt din tvätt i Wash&Drive appen eller i betalautomaten på plats med betalkort. Tvätten är drop-in under öppettiderna och vår personal finns alltid på plats. I alla tvättprogram ingår manuell förspolning, avfettning, underspolning, schamponering, borsttvätt, avspolning och torkning.

Silver 249:-/tvätt

Guld 299:-/tvätt

Manuell förspolning

Vi börjar alltid med att noggrant förspola din bil för att avlägsna grov smuts och partiklar.

Avfettning

En effektiv och miljövänlig alkalisk avfettning används för att lösa upp olja, fett och andra envisa fläckar.

Underspolning

Bilens undersida spolas noggrant för att avlägsna salt, smuts och grus som kan samlas under körning.

Schamponering

Vi använder ett kvalitativt schampo för att ge din bil en skonsam och effektiv rengöring av exteriören.

Borsttvätt

Mjuka och skonsamma mikrofiberdukar används för att varsamt tvätta bilens lack och avlägsna smuts och partiklar.

Avspolning

Efter schamponeringen sköljer vi noggrant av bilen för att avlägsna eventuella schampo- och smutsrester.

Torkning

Slutligen använder vi effektiva torkmotorer för att torka bilen och få den att glänsa.

Skyddande glansvax

Innan torkningen appliceras ett högkvalitativt glansvax för att ge din bil en extra glansig yta och ett extra skydd mot väder och smuts.

Ge din bil den omsorg den förtjänar

Vår tvättprocess säkerställer ett skinande rent resultat varje gång. Vi börjar med en manuell alkalisk förspolning och högtryckstvätt som effektivt tar bort smuts, fågelspillning eller insektsrester. Denna grundliga förbehandling är något de flesta biltvättar inte erbjuder. I våra miljömärkta tvättprogram använder vi enbart Svanenmärkta kemikalier och återvinner upp till 90% av det vatten som används i tvättprocessen.

Extra tuff avfettningsbehandling

För att få bort extra envis asfaltsfläckar och saltrester rekommenderar vi att du bokar vår specifika tuffa avfettningsbehandling. Denna behandling utförs med hjälp av petroleumbaserade kemikalier som är speciellt utformade för att lösa upp och avlägsna dessa föroreningar.

Boka extra avfettningsbehandling

Teckna tvättabonnemang

Håll din bil ren till ett överkomligt pris varje månad. Med vårt abonnemang kan du enkelt teckna direkt via Wash&Drive appen och justera tvättprogram när det passar dig.

Tvättabonnemang

Hur vi tänker hållbart

Vi har höga ambitioner om att vår miljöpåverkan är så minimal som möjligt. Vi har valt Svanen, som är Sveriges tuffaste miljömärkning på biltvätt. Vi använder ett biologiskt reningsverk som återvinner upp till 90% av vattnet. Det motsvarar ca 500 liter per bil. Vi har egen solkraft på taket och grönt elavtal.

Hållbarhet

Vanliga frågor om biltvätt

På vår sida "frågor & svar" hittar du svar på de vanligaste frågorna om biltvätt, bilvård, företagslösningar och appen. Om du inte hittar det du söker, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.