Vardagar 7-19 Helg 9-17

Ditec Halmstad

Ditec är Sveriges största och äldsta bilvårdskedja med närmre 90 medlemsföretag med omkring 500 anställda på 80 orter runt om i Sverige. Vi är marknadsledare i Sverige och har som målsättning att alltid leverera en förstklassig kundupplevelse både vad gäller kvalitet och bemötande.

Boka bilvård

Ditec – för att hålla bilen i nyskick så länge som möjligt

Huvudkontor och centrallager ligger i Malmö och fyra regionchefer (Syd, Väst, Mitt, Stockholm-Norr) som sköter den dagliga kontakten med befintliga och blivande Ditec center och övriga samarbetspartners.

Våra bilvårdstjänster består av Ditec’s standardtjänster som erbjuds av alla center. Ditec’s filosofi är att redan när bilen är ny försöka skydda de mest utsatta delarna för att hålla bilen i nyskick så länge som möjligt. Ditec erbjuder fyra lackskyddsbehandlingar vilka samtliga är premiumalternativ inom respektive segment.

Vi lämnar marknadens längsta och mest omfattande garantiprogram, hela 9 års systemgaranti på Ditec Original och Ceramic Ultra. Detta borgar för långsiktighet och trygghet för dig som kund.

Våra behandlingar

Ditec lackskydd

Här hittar du Ditec’s välkända lackskyddsbehandlingar, bland annat Ditec Original och Ditec Ceramic Plus. Läs mer om vilket lackskydd som passar din bil.

Lackskydd

Ditec interiörbehandling

Vi erbjuder grundliga och professionella interiörvårdsbehandlingar för din bil. Oavsett om det gäller textil eller skinn, så får vi din bil att kännas som ny med någon av Ditec’s interiörvårdsbehandlingar.

Interiörbehandling

Ditec fälgbehandling

En fälgbehandling skyddar mot smuts och föroreningar, bromsdamm och vägsalt. Fälgarna får en vacker och blank yta, och är lättare att tvätta.

Fälgbehandling

Ditec glasbehandling

Vår glasbehandling ger bättre sikt och enklare renhållning, vilket bidrar till ökad säkerhet vid mörkerkörning. Glaset blir vattenavvisande, och insekter, trafikfilm, smuts och is får sämre fäste.

Glasbehandling