Vardagar 7-19 Helg 9-17

Ditec glasbehandling

Vår behandling av bilens glasrutor bidrar till ökad säkerhet vid körning i mörker. Vindrutans behandling gör att insekter och smuts får sämre fäste och ger dig god sikt även i regnväder. Du använder vindrutetorkarna väsentligt mindre än förut och du sparar spolarvätska.

Boka glasbehandling

Ditec® Glasbehandling

från 995:-

Bättre sikt med Ditec glasbehandling.

En vindruta som är behandlad med Ditec Glasbehandling blir vatten- och smutsavvisande och ger bättre sikt vid körning i regn och mörker. Regndropparna glider av rutan vid rörelse och vindrutetorkarna behöver inte användas lika mycket. Insekter och is fäster inte lika bra som på en obehandlad ruta och kan därför enkelt tas bort. Behandlingens livslängd är avhängande på hur mycket du använder vindrutetorkarna, och varar normalt ca. 10 000-15 000 kilometer.

En behandlad vindruta kan återbehandlas vid behov. Vindrutan och främre sidorutorna ingår i vår standardbehandling, men vid förfrågan behandlar vi alla rutorna.

Boka glasbehandling

Mer inom bilvård

Ditec lackskydd

Här hittar du Ditec’s välkända lackskyddsbehandlingar, bland annat Ditec Original och Ditec Ceramic Plus. Läs mer om vilket lackskydd som passar din bil.

Lackskydd

Ditec interiörbehandling

Vi erbjuder grundliga och professionella interiörvårdsbehandlingar för din bil. Oavsett om det gäller textil eller skinn, så får vi din bil att kännas som ny med någon av Ditec’s interiörvårdsbehandlingar.

Interiörbehandling

Ditec fälgbehandling

En fälgbehandling skyddar mot smuts och föroreningar, bromsdamm och vägsalt. Fälgarna får en vacker och blank yta, och är lättare att tvätta.

Fälgbehandling

Vanliga frågor om bilvård

Om du inte hittar det du söker har vi samlat de vanligaste frågorna gällande biltvätt, bilvård, företag och appen på sidan ”frågor & svar”. Kontakta oss gärna om du inte hittar svaret på din fråga.