Vardagar 7-19 Helg 9-17

Ge rätt intryck med ren företagsbil

En ren företagsbil är ett företags ansikte utåt och att tvätta bilen ofta är ett av de bästa skydden bilen kan få. Håll koll på dina utgifter genom att få tvättkostnaden på faktura och slipp kvittohantering. Enkel bokföring och automatiskt tillträde.

Företagsabonnemang med full koll

Med vårt företagsabonnemang får du full koll på både fakturan och företagets fordon. Alla abonnemang läggs upp med registreringsnummer och vid tvättanläggningen ges endast tillträde till registrerade bilar.

Smidigt och överskådligt

Få automatiskt tillträde med nummerplåtsavläsning. Full besökslogg och endast koppla direkt till företagsbilen.

Fast månadskostnad

Håll koll på dina utgifter. Få tvättkostnaden på faktura och slipp kvittohantering.

Flexibla avtal

Vi tillämpar ingen bindningstid och månadskostnaden faktureras. Vi har även kopplingar till de flesta leasingbolagen för enkel hantering.

Offertförfrågan

  *Obligatorisk uppgift
  Genom att skicka formuläret samtycker du till att vi samlar in uppgifterna ovan och har tagit del av vår integritetspolicy. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA; Privacy Policy samt Terms of Service tillämpas.

  Hållbart

  Wash&Drive är Sveriges grönaste biltvätt. Vår tvättanläggning är Svanenmärkt som är ett av världens tuffaste miljömärkning. Vi använder ett biologiskt reningsverk för att återvinna upp till 90% av vattnet, vilket motsvarar ca 500 liter per bil. Anläggningen drivs av 100% förnybar el och dessutom med egna solceller på taket.

  Läs mer

  Hitta till Wash&Drive och Ditec center

  Vi finns på Flygstaden i Halmstad på Kundvägen 9. Vi har öppet vardagar 7-19 och helger 9-17. Håll utkik efter speciella öppettider under helgdagar på våra sociala medier och här.

  Hitta till oss

  Några av våra företagskunder

  Vanliga frågor om företag

  Om du inte hittar det du söker har vi samlat de vanligaste frågorna gällande biltvätt, bilvård, företag och appen på sidan ”frågor & svar”. Kontakta oss gärna om du inte hittar svaret på din fråga.