Öppettider - Mån-fre: 07.00-19.00 - LÖR-SÖN: 09.00-17.00.

 

Ladda ner Wash & Drive appen!

Nu finns det ett ännu enklare sätt att tvätta bilen miljövänligt.

Ladda ner på Google Play Ladda ner på App Store

 

PRIVAT

FÖRETAG

PRIVAT

FÖRETAG

Företagsabonnemang

Vilka är fördelarna?

En ren företagsbil är ett företags ansikte utåt och att tvätta bilen ofta är ett av de bästa skyddet bilen kan få. Vårt abonnemang gör det enkelt att ta hand om både ditt varumärke och bilens andrahandsvärde. 

100% Företagsanpassat

Biltvätt har aldrig varit enklare.

Med vårt företagsabonnemang får du full koll på både fakturan. Alla abonnemang läggs upp med registreringsnummer och väl ute på anläggningen ges tillträde till registrerade bilar.

Smidigt och överskådligt

Få automatiskt tillträde med nummerplåtsavläsning. Full besökslogg och endast koppla direkt till företagsbilen.

Fast månadskostnad

Håll koll på dina utgifter. Få tvättkostnaden på faktura och slipp kvittohantering. 

Flexibla avtal

Vi tillämpar ingen bindningstid och månadskostnaden faktureras. Vi har även kopplingar till de flesta leasingbolagen för enkel hantering. 

Enkel bokföring och automatiskt tillträde

Kontakta oss

Boka en testtvätt idag!

Email Address
Besök oss

Kundvägen 16, 302 41 Halmstad

 Varför välja oss?

Vår miljöprofil

Vi är stolta att kunna återvinna hela 93% av det vatten som används i tvättgatan och använder endast svanencertifierade kemikalier. Färskvatten används endast på de viktigaste momenten som förspolningen, underspolningen och sista sköljsteget. Tre gånger om året har vi slamtömning och byter ut vattnet efter behov. Årliga miljöinspektioner görs med vattenprover för att säkerställa att vi har balanserade nivåer. Detta gör oss till det naturliga valet för ditt företag ska kunna möta sin miljöpolicy.

Vi tvättar de flesta bilar

Hos oss kan du tvätta de flesta personbilar, skåpbilar och mindre bussar. Maxhöjden är ca. 220 cm. Så oavsett om du är säljare, hantverkare, taxichaufför eller kör budbil så kan du komma till oss och tvätta din bil.

Vårt företagsabonnemang är det smidigaste sättet att tvätta bilen på oavsett storleken på din bilpark. Varje månad tvättar vi flera tusen företagsbilar, från både små och stora företag. Bli kund du med och upptäck bekvämligheten. 

Våra Nöjda Företagskunder