Öppettider - Mån-fre: 07.00-19.00 - LÖR-SÖN: 09.00-17.00

Kampanj! Testa abonnemang

Nu bjuder vi alla nya abonnemangskunder på första månaden, upp till ett värde av 399 kr.

Ladda ner på Google Play Ladda ner på App Store

Kampanj!

TESTA ABONNEMANG

Teckna abonnemang idag och få första månaden gratis! Värde upp till 399kr. Det mest effektiva och hållbara sättet att se till att din bil alltid är ren och fin.

Ladda ner på Google Play   Ladda ner på App Store

måndag - fredag: 7:00 — 19:00, lördag - söndag: 9:00 — 17:00

100% Företagsanpassat

Biltvätt har aldrig varit enklare.

Med vårt företagsabonnemang får du full koll på både fakturan. Alla abonnemang läggs upp med registreringsnummer och väl ute på anläggningen ges tillträde till registrerade bilar.

Prova-på-kampanj

Testa idag 

Nu bjuder vi alla nya abonnemangskunder på första månaden, upp till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller fram till 31.03.21

Till en fast månadskostnad kan du se till att du alltid har en ren bil. 

 

Testa på det enklaste sättet att tvätta din bil. Till en fast månadskostnad får du tillgång till fem tvättar i månaden och kan på ett effektiv och hållbart sätt hålla din bil ren och fin.

 

Smidigt och transparent

Få automatiskt tillträde med nummerplåtsavläsning. Full besökslogg och endast koppla direkt till företagsbilen.

Fast månadskostnad

Håll koll på dina utgifter. Få tvättkostnaden på faktura och slipp kvittohantering. 

Flexibla avtal

Vi tillämpar ingen bindningstid och månadskostnaden faktureras. Vi har även kopplingar till de flesta leasingbolagen för enkel hantering. 

Skonsam & Effektiv

Manuell förspolning utförs av vår personal sen tar tvättmaskinen över med patenterad borstteknik. Bästa resultat utan att skada lacken.

Hög kapacitet - Snabbt!

5 minuter per tvätt och hög kapacitet med 60 bilar i timmen. 

Miljövänligt

93% vattenåtervinning och Svanencertifierat.

Enkel bokföring och automatiskt tillträde

Kontakta oss

Boka en testtvätt idag!

Email Address
Besök oss

Kundvägen 16, 302 41 Halmstad

Bredastensvägen 6, 331 44 Värnamo

 Varför välja oss?

Vår Miljöprofil

Vi är stolta att kunna återvinna hela 93% av det vatten som används i tvättgatan och använder endast svanencertifierade kemikalier. Färskvatten används endast på de viktigaste momenten som förspolningen, underspolningen och sista sköljsteget. Tre gånger om året har vi slamtömning och byter ut vattnet efter behov. Årliga miljöinspektioner görs med vattenprover för att säkerställa att vi har balanserade nivåer. Detta gör oss till det naturliga valet för ditt företag ska kunna möta sin miljöpolicy.

Vi tvättar de flesta bilar

Hos oss kan du tvätta de flesta personbilar, skåpbilar och mindre bussar. Maxhöjden är ca. 220 cm. Så oavsett om du är säljare, hantverkare, taxichaufför eller kör budbil så kan du komma till oss och tvätta din bil.

Vårt företagsabonnemang är det smidigaste sättet att tvätta bilen på oavsett storleken på din bilpark. Varje månad tvättar vi flera tusen företagsbilar, från både små och stora företag. Bli kund du med och upptäck bekvämligheten. 

Våra Nöjda Företagskunder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque pellentesque viverra quam in aliquam laoreet quis justo.

Abonnemang

Extrabil

 

Nu kan du utöka ditt befintliga abonnemang och lägga till fler bilar med vårt Extrabil-abonnemang. För endast 200 kr per månad per bil får du 2 tvättar inkluderade. Du tecknar smidigt ditt Extrabil-abonnemang direkt i Wash & Drive-appen.
Ge dina bilar samma förmånliga tvättmöjligheter och håll dem rena och glänsande med vårt praktiska Extrabil-abonnemang.

 

 

Bilvård

Vårt bilvårdcenter erbjuder både städning och skyddande behandlingar (som polering, vaxning och lackförsegling) för dig som vill hålla din bil i bästa skick. Extra bra när du ska sälja bilen eller när du vill få den extra fin för speciella tillfällen.

Vårkampanj!

Boka en keramisk lackförsegling och få glasbehandling på köpet, värd 895 kr. Erbjudandet gäller fram till 30.06.22.

Lackskyddsbehandling

Förbättra och skydda.

Skydda din bil och se till att den behåller sin finish i absolut toppskick så länge som möjligt. Ett keramiskt lackskydd är nyckeln till att undvika att lacken åldras i förtid och se till att bilen behåller sin fantastiska glans. Behandlingen ger en vattenavvisande yta och ett hårt lager som skyddar mot vårt tuffa svenska klimat och som står emot yttre påverkan och föroreningar som fågelspillning, insektsstänk och salt samt minimerar oxidation och UV-skador.

Skydd som håller i år. Inte bara i månader.

Vår lackskyddsbehandling består av en två-komponentsbehandling som ger både exceptionell glans samt fantastisk hårdhet vilket bidrar till ett hållbart och långvarigt skydd. Det första lagret består av en ”tjock” beläggning polymerer med hög koncentration SiO2, vars molekyler binder samman med lacken och skapar en ultra-tät yta med exceptionellt rep- och rostskydd. Tjockleken på de tredimensionella molekylerna ger ett stort glansdjup och finish som är svårt att uppnå med andra produkter. Ett hydrofobiskt ytskikt appliceras sedan för att ge ytan en vattenavvisande effekt som gör att vattendropparna glider av lacken i rörelse och smuts får svårt att fästa och angripa ytan.

Fördelar med vårt lackskydd

  • Exceptionellt glansdjup

  • Extrem hårdhet (9H)

  • Vatten- och smutsavvisande

  • UV-skydd

  • Professionell två-stegs applicering

Vår lackbehandlingsprocess

Köpt ny bil eller önskar du att förbättra och skydda lacken på en bil du redan kör? Vänta inte med att boka en tid. I behandlingen ingår tvätt, invändig städ och lackrengöring. Vi går även över bilen med en glanshöjande polering och genomför en lättare lackkorrigering. Behovet för lackkorrigering varierar från bil till bil och sker i konsultation med vår personal, men generellt läggs mer tid på detta för en bil som är över en månad gammal.

Kontakta oss

Boka tid för Wash&Drive Paint Protection.

Besök oss

Kundvägen 16, 302 41 Halmstad

Bredastensvägen 6, 331 44 Värnamo

Vårkampanj!

Just nu bjuder vi på glasbehandling värd 895 kr när vi bokar en lackförsegling innan 30 juni.

Email Address

Boka tid

Wash & Drive biltvätt

Enkelt, Prisvärt & Klimatsmart

Enkelt, prisvärt och klimatsmart

Bilvård har aldrig varit enklare

Tvättabonnemang

Full översikt ->